Your Running Stars

Running is for Lovers

Now that ‘Run Clubs Are the New Dating Apps’ (an actual headline I read in February), we can finally stop being silly in the POSSESSED horoscope and start making legit predictions about running and affairs of the heart. In previous months, there have been a lot of dumb jokes (mostly only funny to the moron who wrote them), but now, thanks to our sport being basically IRL Raya, we can actually forecast your romantic future—plus running future—based on the relative positions of the stars and planets at the time of your birth. What a time to be alive. And because this is the KÍLIAN IS POSSESSED issue, we’ll translate the whole thing into that other language of love: Catalan. Good luck if you don’t speak Google Catalan.

ÀRIES

(21 de març - 19 d'abril)

Àries! L'amor és una marató, no pas una cursa de 200 metres. Es tracta del viatge, així que redueix la velocitat i gaudeix d'estar solter i viure sol i preocupar-te per relliscar-te a la dutxa o morir ofegat mentre menges mantega de cacauet amb una cullera.

TAURE

(20 d'abril - 20 de maig)

Els corredors Taure traspuen una confiança indestructible, un tret que els Balança troben irresistible. Aleshores, el millor que pots fer és fingir ser poc fiable i irresolut, evitant així qualsevol d'aquests imbècils de Balança.

BESSONS

(21 de maig - 20 de juny)

Mantingues obertes les teves opcions aquest mes, estimat Bessons, perquè el teu magnetisme natural atraurà algú especial al teu camí... I t'arribarà i desapareixerà perquè ets molt lenta, gossa.

CÀNCER

(21 de juny - 22 de juliol)

Rebràs una poderosa explosió al teu dit el 8 de març.

LLEÓ

(23 de juliol - 22 d'agost)

La confiança i el carisma de Leo són tan evidents a la pista com al club. Executeu alguns slutdrops furtius a la graella de sortida aquest mes i és possible que conegui algú agradable amb un cànon d'efectiu.

VERGE

(23 d'agost – 22 de setembre)

Verge! Atrau, no perseguisques. Ara és el moment de la superació personal i el creixement personal, així que oblida't de "Greg" i estigues atent al premi: crema de permetrina amb descompte.

BALANÇA

(23 de setembre - 22 d'octubre)

Els lliura són romàntics cercadors de bellesa, però també busquen l'harmonia i l'equilibri en les seves vides romàntiques... Ningú no ho va dir mai. Comença una baralla. Saps que vols.

ESCORPÍ

(23 d'octubre – 21 de novembre)

Los Escorpio que esperan conocer a alguien que coincida con su profundidad y pasión se sentirán profundamente decepcionados cuando Hinge no les entregue nada más que jodidos fuggnauts durante todo el mes.

SAGITARI

(22 de novembre - 21 de desembre)

Els Sagitari que s'embarquin en una aventura de carrera en solitari al bosc aquest mes seran recompensats amb escreix quan es trobin amb alguna pornografia impresa malmesa per l'aigua amagada al buit d'un arbre.

CAPRICORNI

(22 de desembre - 19 de gener)

Capricorn! Centrar-te en els teus objectius de carrera aquest mes pot resultar en un sopar a un restaurant temàtic medieval en ruïnes seguida d'una relació sexual desapassionada amb algú que admira la teva ètica de treball.

AQUARI

(20 de gener - 18 de febrer)

Aquest és el mes perfecte perquè els Aquari augmentin el quilometratge i segueixin les passions, fins i tot si això els porta a una masmorra de cuir i xarxes trencades.

PEIXOS

(19 de febrer - 20 de març)

Sintonitza la teva veu interior, estimat Peixos, t'està dient que recorris els senders i segueixis corrent fins que ningú pugui olorar el teu alè podrit. Per això ets solter. Això i tot el tema de l'idiota.

Share